Αποστολές Πληρωμές

Ολοκλήρωση Επιβεβαίωση παραγγελίας

Τρόπος παράδοσης

Τρόπος παράδοσης αποστολής των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Έξοδα αποστολής/Αντικαταβολής

Τα έξοδα  αποστολής στην Ελλάδα είναι 10€ για αγορές έως δέμα 10 κιλών. Αποστολές μέσα στο νομό της Δράμας γίνονται δωρεάν από εμάς

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το deago.eu θα επικοινωνήσει μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του ή και ακύρωση αυτής. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος, ενώ η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Ολοκλήρωση επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το deago.eu μέσω email την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Ακύρωση της παραγγελίας

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να ακυρώσει την παραγγελία του θα πρέπει να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε μέσω email στο deago.eu  είτε στο τηλέφωνο 6906234393. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παραγγελία ενδέχεται να ακυρωθεί με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποστολής.


30ης Ιουνίου, Δοξάτο Δράμας 663 00

X